Nieuwe naam voor ons bestuur: LEV-WN

adminsvbNieuwsberichten

Alle GPO-WN scholen functioneren sinds 1 oktober 2018 onder een nieuwe overkoepelende naam: LEV-scholengroep West Nederland. Deze nieuwe naam en nieuwe ondertitel ‘onderwijs met de Bijbel als basis’ passen beter bij waar we voor staan en gaan: Gods Woord als pijler en inspiratiebron.

Liefde en Vertrouwen

Het Hebreeuwse woord ‘lev’ betekent hart. Dit geeft een prachtige dimensie aan onze nieuwe naam. We hebben hart voor alle kinderen. Het hart verbeeldt immers de liefde van Jezus en die liefde staat aan de basis van alles binnen onze organisatie. LEV betekent daarnaast durf, iets wat onze scholen en mensen ook kenmerkt. Leven en werken vanuit liefde staat haaks op onze tijd. Het is gedurfd om onze hoge ambities dagelijks handen en voeten te geven. Het geloof zoals wij dat uit de Bijbel leren, schept eenheid.

Dat is waar een LEV-school voor staat. Gods liefde geeft vertrouwen in het leven en verbindt ons met elkaar. De afgelopen jaren zijn wij als scholengroep gegroeid in het uitdragen van deze waarden in ons onderwijs. Op een LEV-school worden kinderen op dit Bijbelse spoor gezet. Zo kunnen zij toegerust met LEV het leven in.

LEV-scholen vindt u in West Nederland

Elke GPO-WN school is nu een LEV-school. De komende tijd wordt deze naam zichtbaar in de scholen. We doen dit o.a. door de borden op de scholen te vervangen en de websites aan te passen. Ons onderwijs verandert er niet door. We blijven betekenisvol onderwijs geven met de Bijbel als basis.

Bent u benieuwd naar wat wij precies doen? Wij ontmoeten u en uw kind graag op een LEV-school bij u in de buurt! Kijk op www.levwn.nlof in Noord-BrabantAlmkerk, in UtrechtHoutenUtrechtin Zuid-HollandBerkel en Rodenrijs, Hardinxveld-GiessendamAlphen aan Den RijnWaddinxveen, Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Oegstgeest, Het Christal , Zwijndrecht, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel, Houten, Zoettermeer, Capelle aan den IJssel, in ZeelandGoes, Middelburg, en in Axelen in Noord-HollandDen Helder, Alkmaar, Velserbroeken Amsterdam.